Salon Budoseura ry

klo 17.00 - 18.00 peruskurssi

klo 18.00 - 18.00 juniorit

klo 18.00 - 19.00 aikuiset

Judoliiton ajankohtaiset korona ohjeistukset löytyvät tästä.

Hygieniasta pidetään huolta pesemällä kädet ja jalat ennen tatamille tuloa. Lisäksi tatamilla käytetään käsidesiä.

Treeneihin ei saa osallistua, jos sinulla tai lähipiirilläsi on todettu koronatartunta tai sinut on lääkäri määrännyt karanteenin. Muutenkaan sairaana ei saa tulla treeneihin!!!

Salon kaupungin koronatiedote:

Torstaista 8.10. alkaen sisäliikuntapaikoilla suositellaan kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiaille. Sisäliikuntapaikoilla maskia käytetään eteis- ja aulatiloissa, katsomoissa ja pukutiloissa. Pukutiloista liikuntatiloihin siirryttäessä maski poistetaan. Liikkuessa maskia ei tarvitse käyttää, mutta turvaväleistä ja käsihygieniasta tulee huolehtia.

Salon Budoseura ry:n vuosikokous päätti, että kauden 1.9.2020 - 31.8.2021 jäsenmaksu on 135 € ja peruskurssimaksu (sisältää liittymismaksun) 175 €. Maksut sisältävät Suomen judoliitolle menevän osuuden (83 €). Judoliiton jäsenmaksuosuus oikeuttaa henkilön osallistua Judoliiton alaiseen kilpailutoimintaan ja koulutuksiin. Maksu sisältää myös judon kattavan tapaturmavakuutuksen, jonka hoitokorvauksen yläraja on 5 000 €. Suomisportin kautta voi hankkia myös yli 7-vuotiaille 60 € maksavan lisävakuutusturvan, jolloin hoitokorvauksen yläraja on 15 000 €.

Jäsen- ja peruskurssimaksut maksetaan suomisport -palvelussa.

Vanhempi/huoltaja: Luo ensin oma profiili Suomisportiin. Lisää lapsesi tämän jälkeen profiiliisi.

Kirjaudu palveluun ja valitse yläreunasta ostamaan

sitten Jäsenyyden

itselleni tai lapselleni

hae Salon Budoseura

valitse Salon Budoseuran jäsenmaksu

siirry maksamaan

Maksun suoritettuasi vakuutusmaksu, kilpailulisenssi ja seuran jäsenmaksu on sinun kohdaltasi on OK ja olet oikeutettu harjoitteluun tatamilla.

Salon Budoseuran jäsenmaksut

28.9.2020 pidetty vuosikokous päätti, että seuran jäsenmaksu kaudella 2020-2021 on 135 € ja peruskurssi 175 €. Peruskurssimaksu sisältää myös seuran liittymismaksun ja ensimmäisen kauden jäsenmaksun.

Maksut suoritetaan suomisportin kautta.

Seuramme puheenjohtaja Jarkko Mettovaara sai 26.9.2020 Turussa pidetyssä vyökoetilaisuudessa Salon Budoseuran 52 -vuotisen historian ensimmäisen mustan vyön.

Lämpimät onnittelut Jarkolle hienosta saavutuksesta!